Сайт про бджіл і бджільництво

Матководи

Нижник Тарас - Карніка

Київська область. Матковивідне господарство Нижника Тараса Григоровича

Назва пасіки: Пасіка Нижника Тараса

Порода матки: Карніка, ми пропонуємо неплідних, плідних маток F1, та невелику кількість маток контрольованого спаровування (інструментальне осіменіння та острівне)

Тип матки: F1, контрольваного спарювання

 Наша матковивідна пасіка займаєтся репродукцієй і продажем бджоломаток породи карніка австрійської, немецької і своєї селекції ( за допомогою інструментального осіменіння та островів) , продажем бджолопакетів, бджолосімей. На пасіці тільки 1 порода карніки , трутневий фон близько 150 сімей карніки + постійно насичую роздачею маток і маточників місцевим пасічникам.

 Племенний матеріал з Австрії і Німеччини (+ своя селекція) тестуєтся на нашій пасіці і пасіках наших тестерів по всій Україні по таким критеріям як: зимостійкість, миролюбність, рійливість, весняний розвиток, медопродуктивність, імунітет до захворювань.

 Матковивідна пасіка має 500 маткомісць і знаходиться у Київській області біля міста Кагарлик. У нас Ви можете купити якісні бджоломатки (матки) породи карніка.

 Більше деталей та інформації щодо протестованих ліній карніки на нашій пасіці можна знайти у нас на сайті https://taras-ntg.prom.ua чи ютуб каналі Тарас Нижник

Адрес племінної пасіки: село Халча, Кагарлицький район, Київська область.

Сертифікати (Свідотства): До кожного замовлення додаємо паспорт на бджоломатку з вказаною материнською лінією та іншими деталями.

Контактний телефон: +38 095 205-50-56 (viber та telegram)

Контактна особа: Нижник Тарас

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сайт: https://taras-ntg.prom.ua

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDh3e9RTXSVMRK-B1UpqsqQ

Вайбер група по замовленні маток: Приєднуйся у Viber до Матки карніка від Нижника Тараса https://invite.viber.com/?g2=AQBy3CKlaMkaJ0yoLiwBNFLI2851XZ%2BhXrWMo6h2s7EIaD1UWaSSR5hs9GlYREEE

 

 

 

Останнє редагування Субота, 09 березня 2024 21:27
Оцініть матеріал!
(8 голосів)

Галерея зображень