ГоловнаМультимедіаНовини бджільництваУкраїнські пасічники привезли з Апімондії 8 відзнак
Бджільництво в Україні

Сайт про бджіл і бджільництво

Українські пасічники привезли з Апімондії 8 відзнак

 До України повернулася делегація Спілки пасічників України, яка брала участь у 47-му Конгресі Апімондії — з'їзду всіх пасічницьких організацій світу.

Про це повідомляє agroportal.ua з посиланням на пресслужбу Спілки пасічників України.

 Відзначається, що присутність української делегації на Конгресі виявилась напрочуд успішною. Окрім ділових зустрічей, укладання контрактів, голосування процедурних моментів, українці завоювали в різноманітних конкурсах на кращу продукцію, оформлення стенду, активність у процесі роботи конференції 3 золотих, 4 срібних і 1 бронзову нагороду.

 Крім цього, в межах Конгресу, який стартував 24 серпня, українська делегація, одягнена в українські традиційні однострої, заспівала всім своїм складом Гімн України, а також пісню «Ой у лузі червона калина».

 «У межах нашої діяльності ми від імені українців вручили кожній делегації, яка представляла країну, що допомагає нам у цій війні (країни Рамштайнської групи) хліб-коровай, спечений з української пшениці та меду пасічників, розбомблених агресором. Нашим гаслом було: «Україна, як і бджола, — вічні», — повідомив президент Спілки пасічників України Володимир Стретович.

 «І надихнуті останньою золотою медаллю, яка Спілці була вручена на закритті самого Конгресу, ми повернулися додому із задоволенням, що змогли в такий складний час прославляти Україну. Про це, до речі, сказав президент Апімондії Джоф Петтіс на закритті: особлива подяка делегації України, яка змогла в такий важкий час бути активно представленою на світовому зібранні пасічників», — розповів Володимир Стретович.

Допомагаємо Збройним силам України, підтримуємо розвиток нашої економіки.

 Все буде Україна!


ЧИТАТИ: СПАС: ЧИ ПО КИШЕНІ УКРАЇНЦЯМ МЕД, ГОРІХИ ТА ЯБЛУКА?

 

Останнє редагування Вівторок, 06 вересня 2022 11:29
Оцініть матеріал!
(0 голосів)