ГоловнаМультимедіаНовини бджільництваУкраїнських бджолярів запрошують взяти участь у міжнародному конкурсі в Лондоні
Бджільництво в Україні

Сайт про бджіл і бджільництво

Українських бджолярів запрошують взяти участь у міжнародному конкурсі в Лондоні

 Українських виробників меду, які замислюються над експортуванням власної продукції, запрошують взяти участь у міжнародному конкурсі London Honey Awards 2021.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Embassy of Ukraine to the UK.

 Участь у конкурсі дає унікальну можливість знайти партнерів у Великій Британії, яка щорічно імпортує понад 45 тисяч тонн меду з різних країн світу і є п’ятим за обсягами медовим імпортером у світі.

 До речі, за умовами Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство, що діє з 1 січня 2021 року, Україна має безмитну квоту на експорт меду в розмірі 1000 тонн.

 Минулоріч Україна вперше взяла участь в London International Honey Awards. Тоді «Духмяні луки козачки» від еко-пасіки «Бджолина садиба» отримала почесне «срібло».

 Заявки на участь в цьогорічному конкурсі приймаються до 10 травня 2021 року, оцінювання меду відбудеться 17-18 травня, а нагородження переможців – 30 травня 2021 року. Вартість участі – £120 за продукт. Допускається до конкурсу мед, обсяг виробництва якого складає понад 500 кг.

 «Тож, якщо ми вас зацікавили – пишіть нам на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. за додатковою інформацією про те, як можна взяти участь в London Honey Awards 2021», – констатують у повідомленні.


ЧИТАТИ: УКРАЇНСЬКИЙ ПАСІЧНИК СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ МЕДУ В ЛОНДОНІ

 

 

Останнє редагування Четвер, 14 січня 2021 10:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)