ГоловнаМультимедіаНовини бджільництваКонтінентал забезпечив висадку 10 тисяч медоносних дерев
Бджільництво в Україні

Сайт про бджіл і бджільництво

Контінентал забезпечив висадку 10 тисяч медоносних дерев

 Компанія «Контінентал Фармерз Груп» у межах реалізації соціально-екологічної акції «Марафон лип» сприяла висадженню вже 10 тис. саджанців медоносних дерев.

 У межах «Марафону лип», який було започатковано компанією у 2019 році, відбувається організована висадка саджанців медоносних дерев у населених пунктах Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Хмельницької областей, повідомляють у «Контінентал».

 Зазначається, що мета акції — не лише озеленити населені пункти, а й підтримати бджолярство та пасічну кооперацію, розвитку яких компанія активно сприяє. Місце для висаджування дерев визначають спільно з представниками органів місцевого самоврядування та лісомисливськими господарствами.

 «Контінентал» забезпечує саджанці, а також повністю покриває витрати на їх доставку до місць висадки.

 Долучаються до висадження дерев працівники компанії, пасічники, члени кооперативів, з якими співпрацює «Контінентал Фармерз Груп», а також жителі громад, у яких реалізують акцію. До слова, насадження, проведені в межах «Марафону лип», можна відстежити на інтерактивній карті на офіційному сайті компанії.

Допомагаємо Збройним силам України, підтримуємо розвиток нашої економіки.

 Все буде Україна!


ЧИТАТИ: ЦЬОГОРІЧ ЕКСПОРТ УКРАЇНСЬКОГО МЕДУ ЗРОСТЕ НА 10% — ПРОГНОЗ

Останнє редагування Неділя, 10 березня 2024 21:52
Оцініть матеріал!
(0 голосів)