ГоловнаМультимедіаНовини бджільництваПеревозив бджіл на талії: в Туреччині затримали винахідливого контрабандиста з Грузії
Бджільництво в Україні

Сайт про бджіл і бджільництво

Перевозив бджіл на талії: в Туреччині затримали винахідливого контрабандиста з Грузії

 У Туреччині затримали винахідливого контрабандиста. Він намагався провезти до країни бджіл у досить оригінальний спосіб.

 Про це повідомляють у Мережі.

 

 

 Чиновники повідомили, що чоловік мав належні документи та пройшов рентгенівське сканування на прикордонному переході Сарп у північно-східній провінції Туреччини Артвін. Проте співробітники відділу боротьби з контрабандою митниці зупинили його через підозрілу поведінку. Коли йому наказали підняти светр, було виявлено велику кількість коробок, акуратно заклеєних скотчем. Усередині 110 коробок були бджоли, включаючи бджолину матку та дев’ять робочих бджіл у кожній коробці. Підозрюваного затримали.

 

Контрабандне перевезення бджоломаток

 Крім того, на кордоні було виявлено понад 104 кілограми каштанового меду в паливному баку автомобіля, який в’їжджав до Туреччини. Митники з’ясували, що автомобіль працював на додатковому паливному баку, підключеному поряд із оригінальним баком, наповненим дорогоцінним медом.

 

Допомагаємо Збройним силам України, підтримуємо розвиток нашої економіки.

 Все буде Україна!


ЧИТАТИ: ДОПОМОГА ДЛЯ БДЖОЛЯРІВ, ЩО СЛУЖАТЬ В ЗСУ, ТА ТИХ, ХТО ВТРАТИВ ПАСІКУ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ: КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ?

Останнє редагування Понеділок, 31 жовтня 2022 15:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)